Компанія Digital Extremes, розробник Warframe, представила Soulframe, нову фентезійну MMORPG.

Відповідну посаду розмістили на порталі «gamesradar»

Блискуча нова гра, трейлер якої дебютував на TennoCon 2022, стане ще однією безкоштовною пригодою з відкритим світом, і так, як випливає з назви, вона буде слабко пов'язана зі своїм попередником Warframe, оскільки дія відбувається у «сестринському» всесвіті.

«Завдяки побудові миру та тематичним елементам Soulframe ми дійсно хочемо повернутися до наших фаворитів дитинства та черпати натхнення зі складних фентезійних світів, які ми закохалися в дитинстві», — пояснив креативний директор Джефф Крукс.

«Наша команда справді зацікавлена ​​в цій ідеї зіткнення природи та людства, і ми будемо досліджувати багато з цих тем через нашу власну призму, граючи з ідеями відновлення та дослідження».

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

З переходом Крукса до Soulframe член-засновник DE Ребекка Форд збирається взяти на себе роль креативного директора Warframe.

"Для мене велика честь, і в той же час емоційна, бути частиною майбутнього Warframe у ролі креативного директора", - сказав Форд. "Ще більша честь мати можливість зробити це, коли члени команди виростають у ролі, які формують нове керівництво Warframe. Ви вже знаєте деяких із цієї команди, і за лаштунками є багато нових осіб. Це чудові люди, яких я глибоко поважаю, і в міру того, як ми працюватимемо над переходом, я знаю, ви відчуватимете те саме".

Нагадаємо, що в мережі розповіли про новий патч для шутера Overwatch 2.