Компанія Digital Extremes, розробник Warframe, представила наступне велике доповнення для науково-фантастичного шутера: Duviri Paradox.

Відповідну новину розмістили на порталі «gamesradar»

Duviri Paradox має бути випущений наприкінці цього року, взимку - це все, що відомо на даний момент.

"Грайте за злочинця, відомого як Скіталець, у новому доповненні до Warframe з відкритим світом і боріться, щоб вирватися з нескінченного щоденного циклу смерті та відродження Дувір", - дражнить опис відео. "Виконайте новий кінематографічний квест і познайомтеся з інтригуючими персонажами, новими та старими, та вирвіть контроль над Дувірі з лап тирана Домінуса Тракса".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Досліджуючи змінені кольори, керовані настроєм пейзажі Дувірі, ви воюватимете з грізними стражами Дакс, розгадаєте головоломки і будете винагороджені Указами - поліпшеннями, які підвищують можливості вашого Скітальця на час денного циклу. За допомогою Тешина, за допомогою товаришів Тенно і вашого вірного літаючого маунта Кайте, можливо ви навіть зможете кинути виклик грізному Оровірму".

Однак перед Duviri Paradox вийде проміжне оновлення Veilbreaker. Veilbreaker — оновлення, в якому «розумний Мурекс, що знаходиться недалеко від Деймоса, робить лякаюче відкриття» — міститиме 50-го Варфрейму гри, Стіанакса, а також повернення Кала-175, який має бути знайомий багатьом фанатам. Знову ж таки, офіційної дати релізу немає, але DE каже, що вона буде «скоро».