Turtle Rock не може підтвердити, коли саме ми зможемо зіграти в їхню гру, але команда сказала, що вона «хотіла б підтвердити дату випуску». Для цього їй потрібно «трохи більше часу».

Відповідну інформацію надали на ігровому порталі «gamesradar»

«Ми б хотіли підтвердити дату виходу нашого розширення, але нам потрібно трохи більше часу», — йдеться в дражливому твіті Turtle Rock.

«Це захоплююче оновлення, і ми настільки натхненні, що навколо цих місць виник справжній культ — у деяких із нас таке запаморочення, що ми поводимося так, наче нам 5 років. Залишайтеся з нами, і дякуємо за постійну підтримку!»

З прихованими посиланнями до культу — не говорячи вже про цікаве написання слова «акт» з великої літери — здається, що Акт 5 вийде разом із наступним доповненням.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Не забувайте, що розширення 2 і 3, якщо вже на те пішло, безкоштовно включені для власників річного абонементу.

Незабаром після релізу Turtle Rock Studios довелося запевнити фанатів, що вони мають намір домогтися «правильних» рівнів складності Back 4 Blood після того, як «проблеми та помилки» зробили гру «набагато складніше, ніж передбачалося».

«Складність має бути нашим «ведмежати» в історії Золотовласки Back 4 Blood», — пояснив Черепаха Рок. «Це має бути «саме»».

«Ми хочемо, щоб це було напружено. Ми хочемо, щоб це викликало. Ми хочемо, щоб ви ледве піщали у притулок з натовпом, що поспішає за вами по п'ятах, і відчували цей приплив. Ми не хочемо, щоб це було некеровано. Ми не хочемо, щоб це було несправедливо. Це наша місія».