Виробник периферійних пристроїв GameSir випустив зручний для iPhone контролер для мобільних ігор. Це зробить ваш пристрій схожим на консоль Switch.

Відповідну посаду оприлюднили на порталі «DailyStar»

GameSir вважає, що їх новий мобільний контролер X2 ефективно перетворює ваш iPhone на машину в стилі Nintendo Switch.

Це plug and play, тому ви вставляєте свій мобільний телефон у порт Lightning на контролері. Там є гнучкий повзунок із пружинним механізмом розтягування, що дозволяє різним версіям пристрою Apple акуратно розташовуватися посередині.

Він дуже добре працює як з іграми з магазину програм, такими як Call of Duty Mobile та Among Us, так і з ігровими сервісами, такими як Xbox Game Pass.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Контролер GameSir X2: скрін
Контролер GameSir X2: скрін

Цей легкий пристрій повністю сумісний з iPhone на iOS 13 і вище.

Він також добре працює з Apple Arcade і забезпечує повний набір елементів керування консолі завдяки зручно розташованим тригерам L1/L2 та R1/R2, лівому та правому джойстикам та кнопкам дій ABXY.

Кнопки мають термін служби до трьох мільйонів натискань, тому геймерам не потрібно турбуватися про те, що вони зношуються.

Завдяки прямому з'єднанню затримка зведена до мінімуму, що забезпечує максимальний ігровий досвід.

Контролер GameSir X2: скрін
Контролер GameSir X2: скрін

Call of Duty, наприклад, було дуже легко контролювати, і ніколи не було відчуття, що ви натиснули кнопку і чекаєте на реакцію на екрані через кілька секунд.

М'які гумові накладки на задній панелі пристрою забезпечують зручне захоплення під час будь-якої ігрової сесії і знижують ймовірність того, що ви упустите свій дорогоцінний мобільний телефон під час напруженої онлайн-битви.

Для геймерів, яким потрібна можливість грати будь-коли під час заряджання своїх пристроїв, X2 пропонує наскрізну зарядку, що дозволяє грати, одночасно заряджаючи акумулятор.

Контролер GameSir X2: скрін
Контролер GameSir X2: скрін

Загалом це один стильний контролер, який виділить ваш iPhone з натовпу, коли ви граєте на ходу.

Нагадаємо, що мільйони програм на iPhone можуть бути видалені найближчим часом.