Нестача місця для зберігання iPhone може бути неприємною проблемою, але перш ніж ви дістанете свій гаманець і розщедритесь на дорогу передплату iCloud, варто дізнатися кілька прийомів, які вам допоможуть.

Відповідну новину продемонстрували на порталі «DailyStar»

Навіть у 2022 році у вас може не вистачити місця для нових файлів та програм, а продуктивність вашого iPhone сповільниться.

Якщо ви не маєте однієї з моделей iPhone 13 Pro об'ємом 1 ТБ, ви ніколи не зможете розмістити все, що хочете.

Це те, на що Apple робить ставку, тому технічна фірма регулярно заохочує клієнтів підписуватись на дорогі щомісячні підписки iCloud в обмін на необхідне додаткове сховище.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Однак перш ніж ви потягнетесь до свого гаманця, є інші варіанти.

На iPhone є маловідомий інструмент під назвою «Розвантаження додатків, що не використовуються», який може допомогти вам повернути контроль у свої руки.

iPhone, Фото Pxhere
iPhone, Фото Pxhere

Захований глибоко в налаштуваннях вашого iPhone, він автоматично видаляє програми, які ви не використовуєте регулярно, і миттєво звільняє місце у пам'яті вашого пристрою.

Все, що вам потрібно зробити, це відкрити "Налаштування", перейти в "Основні"> "Сховище iPhone", а потім натиснути "Увімкнути розвантаження додатків, що не використовуються".

Він може звільнити тонни гігабайт даних, водночас автоматично створюючи резервну копію будь-якої особистої інформації у хмарі.

Якщо цього недостатньо, ви також можете скористатися деякими програмами для очищення iPhone, які видалять непотрібні файли і старі кеші зображень, що не використовуються.

Smart Cleaner — одна з таких програм. Вона наводить лад у ваших контактах і видаляє старі відео, щоб звільнити додаткове місце. Це вплине на продуктивність і швидкість вашого iPhone.

Проте є багато альтернатив, тому варто провести деяке дослідження. Просто переконайтеся, що ви встановлюєте програми тільки з офіційного магазину Apple, щоб уникнути зараження вірусами.

Нагадаємо, що компанія Apple рекомендує перевірити поновлення.