Генеральний директор Netflix Рід Хастінгс передбачив повне знищення звичайного телебачення лише за 10 років, незважаючи на те, що нещодавно він втратив мільйон підписників.

Відповідну посаду оприлюднили на порталі «DailyStar»

Рід Хастінгс заявив, що «лінійне телебачення» рухається до зникнення завдяки новому поколінню нових онлайн-телевізійних послуг.

Він зробив прогноз, незважаючи на те, що він нещодавно втратив мільйон підписників, в основному через кризу вартості життя.

Хастінгс сказав: «Це безперечно кінець лінійного телебачення в найближчі 5-10 років. І, як Нільсен оголосить у четвер, наша частка телебачення в США досягла рекордно високого рівня в 7,7% у червні (порівняно з 6,6% у червні 2021 року), демонструючи нашу здатність збільшувати частку участі, оскільки ми продовжуємо покращувати нашу надання послуг".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Netflix повідомив про втрату близько 970 тисяч підписників в останньому кварталі.

Рід Хастінгс наполягав, що це результат «краще, ніж очікувалося».

Кадр із серіалу "Дуже дивні справи"
Кадр із серіалу "Дуже дивні справи"

Прогнозувалося, що за три місяці з квітня до липня компанія втратить близько двох мільйонів користувачів через зростання вартості життя.

Акції Netflix також впали приблизно на 37% у квітні.

Втрати абонентів, про які компанія повідомила, є найбільшими за її 10-річну історію.

Це було компенсовано приростом понад мільйон клієнтів в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

Він вказав на нову серію «Дуже дивних справ» як одну з найбільших недавніх історій успіху компанії.

За перші чотири тижні сезон переглянули 1,3 мільярда годин, що зробило його найбільшим сезоном англомовного телебачення Netflix за всю історію.

Він звинуватив у нещодавньому уповільненні низку факторів, від обміну паролями та конкуренції до зруйнованої світової економіки та «наслідків війни в Україні».

Нагадаємо, що зірка Netflix розповіла про ужаки за лаштунками.