Ubisoft відклала Avatar: Frontiers of Pandora з вікна випуску 2022 року, так компанія оголосила в рамках своїх доходів за перший квартал. Затримка відповідає певній традиції перенесення властивостей Avatar.

Відповідну новину продемонстрували на ігровому порталі theverge

"Ми хочемо зробити Аватар брендом індустрії відеоігор", - заявив генеральний директор Ubisoft Ів Гійемо в ході прес-конференції в четвер. "Для нас важливо, щоб ми прийшли з чимось ідеальним".

Компанія вперше оголосила про роботу над новою грою « Аватар » у 2017 році, а перший трейлер дебютував у 2021 році. Цілком ймовірно, що план Ubisoft полягав у тому, щоб випустити Frontiers of Pandora цього року, щоб збігтися з грудневим дебютом Avatar: The Way of Water, але тепер ми чекатимемо не раніше 2023 року, щоб дослідити Пандору у грі Ubisoft.

У своєму звіті про доходи Ubisoft також заявила, що розкриє "майбутнє бренду Assassin's Creed" у вересні і що вона пересунула "неоголошену преміум-гру меншого розміру", випуск якої мав відбутися у 2022 чи 2023 році. Цього року компанія, як і раніше, збирається випустити Mario + Rabbids: Sparks of Hope 20 жовтня і піратський симулятор Skull and Bones 8 листопада. Під час телефонної розмови в четвер компанія заявила, що скасувала Splinter Cell VR, Ghost Recon Frontline та дві неоголошені ігри.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагаємо, що серіал по грі "Resident Evil" від Netflix виявився справжнім провалом.