ФІФА повернулася, перш ніж футбольна організація розірве десятирічну угоду з EA Sports. Ця пара вперше обіцяє найбільший футбольний матч, включаючи жіночі ліги.

Відповідну новину оприлюднили на порталі «DailyStar»

Це буде остання гра Fifa EA на таких консолях, як Playstation 5 та Xbox Series X, оскільки шляхи двох брендів розійшлися через десятиліття.

Натомість наступного року ми отримаємо EA Sports FC.

Але це не завадило розробникам відмовитись від фінальної версії, випущеної цієї осені.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

FIFA 23: скрін
FIFA 23: скрін

Вони обіцяють велику реалістичність геймплею як для чоловічих, так і для жіночих чемпіонатів світу з футболу. FIFA вперше додають жіночі клубні команди та справжні можливості гри на консолях, щоб геймери могли об'єднатися навколо Fifa на будь-якій машині.

Компанія EA, що отримала назву "всесвітня гра", доклала чимало зусиль для перегляду свого ігрового двигуна, щоб підвищити реалізм на останніх консолях.

Трава рухається більш природно, анімація різноманітніша — їх 6000 з мільйонами знятих кадрів — і буде 19 000 гравців, понад 700 команд, понад 100 стадіонів та понад 30 ліг, включаючи Лігу чемпіонів УЄФА, Прем'єр-лігу та жіночу Суперлігу Barclay.

FIFA 23: скрін
FIFA 23: скрін

Враження від ігрового дня також були покращені: від повторів трансляцій з доповненою реальністю до гіперреалістичних поверхонь полів та покращеної атмосфери на стадіоні серед натовпу.

Також внесено зміни до режиму кар'єри, Fifa Ultimate Team та Pro Clubs для досвідчених гравців.

Футбол Volta знаходить нове життя, дозволяючи гравцям налаштовувати свої аватари відповідно до унікального стилю вуличного футболу та моди.

FIFA 23: скрін
FIFA 23: скрін

Представник EA Sports сказав: «Ми розсунули кордони реалізму у Fifa 23 за допомогою HyperMotion2, використовуючи найсучасніші технології для захоплення професійних чоловічих та жіночих команд у напружених матчах. Це переводить мільйони точок даних у нові анімації у реальному часі. Результатом є найбільш природні та реалістичні рухи у футбольних іграх. А поєднання з чоловічим та жіночим чемпіонатами світу, жіночим клубним футболом та функціями крос-ігри гравці та футбольні фанати по всьому світу на довгі роки зануриться у гру».