Останній інді-хіт Annapurna Interactive, здається, з'явився з нізвідки. Він дозволяє вам досліджувати зруйнований антиутопічний світ у ролі бездомного кота, доки роботи гладять вас.

Цю інформацію розмістили на порталі «DailyStar»

"Stray", останній випуск від Annapurna Interactive (Outer Wilds, Kentucky Route Zero), пропонує гравцям приміряти на себе мантію бездомного кота у чудовому науково-фантастичному світі.

Це може бути одна із найнезвичайніших ігор року, але Stray — фантастична демонстрація того, що незалежні розробники можуть зробити з консолями наступного покоління.

Від залитої дощем вступної сцени, що нагадує «Останніх з нас», до входу кота до дивного міста-антиутопії, населеного м'ясоїдними краплями та доброзичливими роботами. З самого початку ясно, що Бродяга відрізнятиметься від звичайних гравців.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Stray: скрін
Stray: скрін

Гра сповнена загадок, пов'язаних з навколишнім середовищем, і повільного почуття таємниці, що сочиться, але де вона дійсно сяє, так це в побудові світу.

Місто, яке ви досліджуєте, ретельно продумане до найдрібніших деталей, і вам буде приємно блукати водостічними трубами, підвіконнями, мотузками для білизни і багато іншого в ролі кішки.

У супроводі невеликого дрону ви можете взаємодіяти з багатьма дивними та чудовими андроїдами, що населяють місто. Вони розвинули дивну поведінку, подібну до людської, після століть самотності.

Stray: скрін
Stray: скрін

Хоча багато геймерів хвалили Stray за багате оточення, захоплюючу сюжетну лінію і красиву графіку, деякі гравці більше в захваті від можливості робити "котячі штучки".

Це включає ходіння по клавіатурі, дряпання килимів і стін, гру на піаніно, застрявання в сумці і вилизування себе дочиста.