Українська студія Frogwares працює над повномасштабним ремейком нового покоління пригодницької гри 2007 року, натхненої Лавкрафтом, Sherlock Holmes: The Awakened.

Цю інформацію розмістили на порталі «gamesradar»

Новачки та шанувальники оригінальної гри повинні знати, що рімейк створюється з нуля на Unreal Engine 4 з використанням в основному абсолютно нових ресурсів, а також «вміло перероблених» ресурсів із недавньої Sherlock Holmes: Chapter One. Також буде абсолютно нова ігрова механіка, перероблені та розширені існуючі функції ігрового процесу, переписані та розширені елементи історії, абсолютно нова озвучка, більш сучасна камера від третьої особи та багато іншого.

Історія тепер слідує за молодим Шерлоком та його вірним помічником Джоном Ватсоном, які разом беруться за свою першу справу.

"Ідея використати тривожні та сповнені жаху події в "Шерлоку Холмсі: Пробуджені" для продовження нашої молодої арки про Шерлока витала в студії деякий час", - сказав продюсер Денис Чеботаров у прес-релізі.

На жаль, Чеботаров також пояснив, як вторгнення росії в Україну, яке триває, вплинуло на рішення зняти ремейк «Шерлока Холмса: Пробудження». Зважаючи на все, той факт, що заділ для гри вже існував, давав розробникам почуття безпеки, якого у них могло не бути при розробці нової гри.

Нагадаємо, що нова гра Stray про бездомних кішок вражає геймерів.