TikTok додав майже дюжину ігор у свій мобільний додаток, нікому навіть не повідомляючи про це. Ви можете навіть запрошувати інших користувачів грати.

Відповідну інформацію оприлюднили на порталі "DailyStar"

Популярний додаток для соціальних відео додало близько дев'яти міні-ігор, які можна додавати до відео творців.

Ви навіть зможете записувати кліпи, в яких граєте, та ділитися ними у TikTok зі своїми друзями та підписниками.

Ігри, які включають кілька аркадних ігор, таких як «Space Destroyer», «Influencer Run» і симулятор баскетболу, є частиною пробної версії, щоб заздалегідь протестувати майбутній «ігровий поштовх» програми.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Звіт Techcrunch показав, що нові ігри можна помічати на відео за допомогою кнопки "Додати посилання", щоб спонукати глядачів грати.

"Ми завжди шукаємо способи збагатити нашу платформу і регулярно тестуємо нові функції та інтеграції, які приносять користь нашій спільноті", - сказав Techcrunch представник TikTok.

Тепер у TikTok можна грати в 9 ігор: скрін
Тепер у TikTok можна грати в 9 ігор: скрін

Techcrunch додав: "В даний час ми вивчаємо можливості перенесення ігор HTML5 в TikTok за допомогою інтеграції зі сторонніми розробниками ігор та студіями".

TikTok заявив, що план знаходиться на ранніх стадіях тестування, оскільки програма хоче оцінити, чи геймери і впливові особи в TikTok взаємодіятимуть з іграми і чи зніматимуть з ними відео.

Додавання міні-ігор в TikTok послідувало за аналогічним ігровим просуванням Netflix, який цього року додав низку безкоштовних ігор у свій мобільний додаток.

Ігри, які включають ряд рольових ігор «Дуже дивні справи», доступні для всіх підписників Netflix, крім тих, хто знаходиться в росії.

Нагадаємо, що Мета значно розширила можливості для своїх користувачів.