Розробник PUGB Battlegrounds Krafton повідомив, що наступного місяця він об'єднається з Ubisoft для нового кросовера на тему Assassins Creed.

Відповідну публікацію розмістили на ігровому порталі «gamesradar»

Передбачається, що це «спільна робота над кількома іграми, яка принесе світ Assassin's Creed як у PUBG: Battlegrounds, так і в New State Mobile у серпні цього року». Це означає, що контент з'явиться як у версії для ПК/консолей, так і мобільної версії. Це можливість придбати внутрішньоігрові предмети на тему Assassin's Creed, побачити, як Abstergo Industries знайомиться зі світом PUBG: Battlegrounds, та взяти участь у серії ексклюзивних заходів, щоб заробити квитки на ящики на тему Assassin's Creed.

Подія PUBG: Battlegrounds розпочнеться з косметичних предметів, подій та «елементів світу» на тему Assassin's Creed 17 серпня і триватиме до 22 вересня. Подія на New State Mobile проходить в інший час — з 18 серпня по 21 вересня — і пропонує «більше 30 унікальних костюмів на тему Assassin's Creed, таких як вбрання Еціо і вбрання Шея, скіни для зброї та ящики для спільної роботи», а також обмежені за часом заходи. На цей час також будуть доступні нагороди за вхід.

PUBG Battleground також запропонує тематичні косметичні предмети, включаючи костюми, скіни для сумок, скіни для парашутів, емоції, талісмани для зброї та два набори графіті.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

PUGB Battlegrounds нещодавно представила свою першу нову карту з того часу, як Battle Royale стала безкоштовною.

«Очікування закінчилося. Наша дев'ята нова карта, яку ми дражнили весь цей час, нарешті тут», - сказав розробник Крафтон в оновленні блогу на той час.