У оновленні розробників, розміщеному на YouTube, старший директор Том Кеннон підтвердив, що нова гра Project L буде безкоштовною.

Цю новину продемонстрували на ігровому порталі «gamesradar»

"Одна з наших цілей - усунути якомога більше бар'єрів, що заважають вам насолоджуватися Project L", - сказав Кеннон. "Ми хочемо, щоб ви могли грати незалежно від того, де ви живете, який ваш рівень навичок або скільки грошей ви повинні витратити на гру".

Звичайно, в 2022 році очікується, що розробники нової безкоштовної гри торкнуться монетизації, хоча Кеннон лише запевнив гравців, що Riot «шанобливо ставитиметься як до вашого часу, так і до вашого гаманця».

Зображення надано Riot Games
Зображення надано Riot Games

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Команда розробників Project L також випустила письмове оновлення у грі, яка представляє свого нового чемпіона Жрицю Кракена Іллаой. Сценарист гри, Скотт Хоукс, описує втілення Жриці як «могутнього та харизматичного духовного лідера, який надихає інших бути їхньою власною непереборною силою».

Гейм-дизайнер Керолайн «Riot Shyvana» ​​Монтано пояснила, що в Іллаой будуть характеристики танка з повільнішими рухами, сильнішими ударами та «величезним» болтбоксом.

Іллаой – сильна і мускулиста жінка, яка атакує гігантським тотемом.

На превеликий жаль, дата виходу Project L поки невідома.

Нагадаємо, що в легендарну гру The Sims 4 випадково додали огидний контент.

Як раніше повідомляв портал "Знай", гоночний симулятор Gran Turismo 7 отримує довгоочікуване оновлення.