Jetpack Joyride, одна найкращих ігор для iOS всіх часів, отримує продовження, яке буде доступне виключно в Apple Arcade. Ви зможете грати в Jetpack Joyride 2 за підпискою на ігри Apple за 4,99 долара на місяць, починаючи з 19 серпня.

Відповідну інформацію оприлюднили на ігровому порталі theverge

Jetpack Joyride 2, схоже, перенесе багато того, що ви могли знати з самого початку; це шутер з бічною смугою прокручування, мета якого полягає в тому, щоб ухилитися від перешкод, вижити якомога довше і отримати багато монет. Але Jetpack Joyride 2 також буде «сюжетним досвідом» з новою механікою, згідно з електронним листом Apple для преси.

Якщо ви хочете отримати уявлення про те, чого очікувати, Apple має трейлер і кілька скріншотів на сторінці Jetpack Joyride 2 в App Store.

Jetpack Joyride: скріншот
Jetpack Joyride: скріншот

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Якщо ви думаєте, що ви вже чули про Jetpack Joyride 2 раніше, ви не помилилися. За даними TouchArcade, розробник Halfbrick запустив гру в деяких регіонах на iOS та Android у березні 2021 року. Однак Halfbrick видалив його з Google Play та App Store 28 лютого, заявивши, що він «вступив у нову закриту фазу розробки на невизначений термін».

У серпні Apple додасть до Arcade кілька інших ігор, у тому числі версії My Talking Tom та Love You to Bits для Apple Arcade та Amazing Bomberman. Але в липні Apple оголосила, що 15 ігор залишать сервіс, і, як зауважив MacRumors, їх уже нема.

Нагадаємо, що в мережі показали новий унікальний контролер для ігор на iPhone.