Минулого тижня у новому звіті стверджувалося, що Rockstar переглянула свою корпоративну культуру, відмовившись від кранчів та цинізму на користь здоровіших альтернатив. У звіті також стверджувалося, що через ці зміни до GTA 6, головна героїня-латиноамериканка стане одним із двох ігрових персонажів.

Цю інформацію надали на ігровому порталі «gamesradar»

Тепер другий звіт пролив нове світло на розробку сіквела. Згідно з Аксіосом, початкові ідеї розробки GTA 6 оберталися навколо трьох головних героїв і припускали, що гра проходитиме у трьох цілих містах.

Згідно з цим новим звітом, GTA 6 тепер має «зменшений масштаб для запуску». Це може означати, що Rockstar спочатку планувала набагато більший проект, коли розпочинала роботу над GTA 6, але з того часу скоротила його.

GTA 6: скрін
GTA 6: скрін

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У першому звіті стверджувалося, що робота над GTA 6 йде повільнішими темпами, ніж планувалося спочатку. Тим не менш, це пов'язано з тим, що Rockstar тепер, мабуть, дає своїм розробникам більше часу для роботи над проектами, замість якнайшвидше прискорювати розробку ігор, викликаючи жорстокі періоди кризи для свого персоналу в процесі.

Rockstar раніше визнала, що GTA 6 має бути "кращою, ніж вона може бути". Однак ще невідомо, чи збереже Rockstar цю покращену культуру робочого місця протягом усієї розширеної розробки GTA 6.

Нагадаємо, що в мережі з'явився новий витік щодо GTA 6.