GTA 6 може бути натхненна документальним фільмом про торгівлю наркотиками в Майамі, який слідує за «Чорною вдовою», впливовою наркобаронесою в картелі Пабло Ескобара.

Цю публікацію оприлюднили на порталі «DailyStar»

Уважні оглядачі GTA зазначили, що в інтерв'ю 2013 року співзасновник Rockstar Games Сем Хаузер сказав, що документальний фільм 2006 року про торгівлю наркотиками в Майамі є «потенційно гарним вихідним матеріалом для гри Rockstar про жінок-злочинців».

У фільмі розповідається про зростання торгівлі наркотиками в Майамі в 1970-х і 1980-х роках, включаючи мережу контрабанди між Флоридою та Південною Америкою.

У ньому також досліджується історія Грізельди Бланко, також відомої як «Чорна вдова», яка була матріархом картеля Пабло Ескобара і, як кажуть, відігравала ключову роль у торгівлі наркотиками у Майамі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Кажуть, що ця історія надихнула «Обличчя зі шрамом» та «Поліція Майамі». Якщо це правда, то серіал зосередиться на злочинцях, які займаються торгівлею наркотиками, на відміну від GTA V, де розповідається про групу грабіжників банків.

GTA 6: скрін
GTA 6: скрін

Користувач Твіттера GTA 6 News & Leaks поділився інтерв'ю, сказавши: «Сем Хаузер назвав документальний фільм «Кокаїнові ковбої» про торгівлю наркотиками в Майамі потенційно добрим вихідним матеріалом для гри про жінок-злочинців».

Вони додали: «Чутки. Поставтеся до цього з недовірою».

Минулого тижня було підтверджено, що у GTA 6 з'явиться перша головна героїня серії.

Згідно з звітом Bloomberg, дія гри відбуватиметься у натхненному Майамі «Вайс-Сіті», а латиноамериканка відіграватиме головну роль як один із двох ігрових персонажів.

Деякі шанувальники GTA вважають, що персонаж зображатиме пуерториканську актрису озвучування Олександру Ечаваррі.