Як вперше повідомив Eurogamer, 5 серпня, ютубер та майнер даних AndyReloads покопався у файлах Assassin's Creed Valhalla та виявив досить цікавий контент. По-перше, ви можете поглянути на набір обладунків, захований у файлах гри, який, на думку ютубера та збирача даних, явно натхненний штурмовиками із «Зоряних воєн» та «Залізною людиною» з Marvel.

Відповідну інформацію продемонстрували на ігровому порталі «gamesradar»

Якщо вам цікаво, то це не справжні комплекти броні штурмовика. Що насправді тут відбувається, так це те, що набори обладунків призначені для відсилання до раси Ісу в серії Assassin's Creed, суспільству технологічно просунутих істот, що з'явилися в останніх кількох основних іграх.

Хоча це також набір обладунків, що відсилає до суспільства Ісу, він явно натхненний Таносом з коміксів Marvel та Кінематографічного всесвіту, особливо якщо ви подивіться на різнокольорову рукавичку, якою володіє набір обладунків на його правій руці.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дивно те, що жоден з цих наборів обладунків насправді не з'явився в Assassin's Creed Valhalla, і Ubisoft ніколи не коментувала і не натякала на їхнє додавання. У той час як набір обладунків штурмовика є відносно недавнім відкриттям, набір обладунків Таноса був фактично доданий до файлів гри ще в травні, так що на даний момент він досить довго висить.

Потрібно буде подивитися, чи дійсно Ubisoft зрештою принесе ці набори броні в Assassin's Creed Valhalla.

Нагадаємо, що стало відомо, що платформа ТікТок додала гри у свою програму.