Warhammer 40,000: Darktide, футуристичне продовження Vermintide від розробників Fatshark, пропонує передплату на бета-тестування. Ці ігрові тести мають розпочатися наприкінці літа.

Відповідну інформацію оприлюднили на ігровому порталі «gamesradar»

Реєстрацію на бета-тестування Darktide відкрито на офіційному сайті. Розробники кажуть, що бета-версія має розпочатися «вже в середині серпня», і подальші тести продовжуватимуться напередодні запуску. Ранні тести будуть зосереджені на ПК, але зрештою бета-версія також охопить гравців Xbox.

Ранні версії бета-версії будуть зосереджені на ряді технічних тестів, а запрошення будуть обмежені, виходячи з таких речей як ваша платформа, характеристики або місцезнаходження. Однак за одну реєстрацію ви враховуватимете всі бета-версії, тому вам потрібно зробити це лише один раз. Прогрес у ранніх тестах не буде перенесений до фінальної гри, і розробники кажуть, що це навряд чи зміниться.

Darktide з'явиться на ПК 30 листопада, а версії для Xbox Series X і S будуть випущені незабаром після цього. Раніше гра мала вийти 13 вересня - після того, як її відклали з весни 2022 року, а до цього - з 2021 року.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Хоча досі ми були принижені відмінними відгуками про гру, нам також потрібно більше часу для покращення стабільності, продуктивності та доопрацювання ключових систем", - заявили розробники в останньому оголошенні про затримку. "Кожен із них має вирішальне значення для забезпечення найкращого досвіду для вас, гравців".

Нагадаємо, що у мережі з'явилася свіжа інформація про гру GTA 6.