Велика подія Call of Duty у вересні надасть більше інформації про Warzone 2 і ширше розкриє неминуче майбутнє франшизи.

Відповідну інформацію надали на ігровому порталі «gamesradar»

"Визначальна епоха подія франшизи" називається Call of Duty Next, і вона вийде в ефір 15 вересня. Поряд з новими подробицями Warzone 2, на вітрині буде представлено "багато інших подробиць" про Modern Warfare 2, а також "повне розкриття" мультиплеєра Modern Warfare 2.

Activision заявляє, що на заході також буде "безліч ваших улюблених стримерів, які будуть грати в ігри в режимі реального часу". Мабуть, це означає, що ми також побачимо ігровий процес Warzone 2, але це здається менш ймовірним, оскільки Activision спеціально заявляє, що ми отримуємо інформацію про продовження "Королівської битви".

Зрештою, на вітрині буде "інформація та сюрпризи" про щось, що вони не готові розкрити. Серія пропускає свій основний щорічний випуск у 2023 році, але Activision відповіла, заявивши, що має "захоплюючий список преміальних і безкоштовних ігор Call of Duty на цей рік, наступний рік і далі".

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також було оголошено дати бета-тестування Modern Warfare 2 для всіх платформ. Як і очікувалося, гравці PlayStation, які оформили попереднє замовлення, отримають ранній доступ, починаючи з 16 вересня, а решта користувачів PlayStation отримають доступ через пару днів. На наступні вихідні відкривається бета-версія для гравців Xbox та ПК.

Як раніше повідомляв портал "Знай", бета-тестування "Warhammer 40k: Darktide" розпочинається вже цього місяця.

Нагадаємо, стало відомо, що користувачі Тікток можуть грати в ігри прямо в додатку.