Наприкінці турніру Street Fighter V EVO 2022 Capcom представила ще двох персонажів, які з'являться у списку Street Fighter 6: Юрі, бійця, що повернувся, і новачка Кімберлі, одержимого 80-ми роками підлітка.

Цю публікацію розмістили на ігровому порталі "theverge"

Учениця Гая та спадкоємиця традиції бушинру, Кімберлі – енергійна та яскрава, вона любить малювати балончиками своїх ворогів у середині матчу. Хоча Кімберлі — підліток, а дія Street Fighter 6, здається, відбувається в наші дні, вона зачарована всім, що пов'язано з 80-ми, і носить із собою касетний плеєр, який деякі молодші гравці, мабуть, навіть не впізнають.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Схоже, Capcom усвідомлює, що, окрім молодшої аудиторії, є певна кількість старих гравців Street Fighter, які встають зі скрипучих колін і з болем у спині дивляться на 80-ті з ніжністю. Таким чином, Кімберлі — це пародія, нагадування про простіші часи.

У розкритті персонажа Кімберлі супроводжує Юрі, персонаж, вперше представлений у Street Fighter IV. Юрі прибуває в яскравому стилі, віддаючи шану слайду Акіри, який останнім часом мав момент, оскільки він також був використаний для приголомшливого ефекту в Nope Джордана Піла. Юрі здається трохи різкішою, ніж Кімберлі, вона топче всіх своїх ворогів босоніж. Завжди чудово, коли компанії, здавалося б, сприймають спрагу гравців до своїх персонажів.

У нас буде можливість побачити більше історій Юрі та Кімберлі, коли Street Fighter 6 вийде на Xbox, ПК та PlayStation у 2023 році.

Як раніше повідомляв портал "Знай", витік "Diablo 4" почався в рекордно короткі терміни.

Нагадаємо, легендарна гра "Jetpack Joyride" здобула продовження.