Перший сезон MultiVersus від Warner Bros., безкоштовної гри у жанрі кросовер-винищувач у стилі Super Smash Bros. розпочнеться 15 серпня. Саме так повідомив розробник Player First Games у Твіттері у четвер увечері 11 серпня.

Відповідну новину розмістили на ігровому порталі «theverge»

Варто зазначити, що перший сезон мав розпочатися 9 серпня, але минулого тижня студія оголосила, що запуск відкладається.

MultiVersus: скрін з відео
MultiVersus: скрін з відео

Крім новин про дату початку сезону, Player First Games оголосили, що Морті з «Ріка і Морті» приєднається до списку MultiVersus 23 серпня; його прибуття також було відкладено минулого тижня. Player First Games також зобов'язалася додавати «нові режими та контент» протягом сезону. Напередодні затримки першого сезону планувалося, що контент з Ріка та Морті буде додано десь протягом сезону, але конкретно неясно, чи це так.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відкрита бета-версія MultiVersus вже була запущена у липні. Рік і Морті приєднаються до вже заповненого списку персонажів, до якого входять такі персонажі, як Багз Банні, Харлі Куїнн, Арья Старк, Залізний велетень і Леброн Джеймс. Відомо, що гра буде доступна на PlayStation, Xbox та ПК.

Як раніше повідомляв портал "Знай", "GTA 6" йде повним ходом та стане справжнім еталоном для всієї серії.

Нагадаємо, геймерам потрібно шість вітамінів, щоб не погрожувати своє здоров'я.

Також портал "Знай" писав, що легендарна гра "Street Fighter 6" повертає 80-ті.