Cyberpunk 2077 отримає свій перший DLC. CD Projekt Red анонсувала Phantom Liberty, пригода, дія якої відбувається у новому районі великого Нічного міста.

Відповідну публікацію оприлюднили на ігровому порталі "theverge"

Трейлер мало що розкриває лише те, що ваш головний герой, Ви, складає присягу на вірність новим Сполученим Штатам Америки. Джонні Сільверхенд повертається як примара у вашій голові, яка попереджає вас, що присягати на себе Новим Сполученим Штатам — «погана ідея». Але наскільки погано це може бути, коли ви досліджуєте таємничу частину міста та отримуєте приголомшливу нову зброю, таку як абсолютно крута електрична батіг?

Раніше цього року CD Projekt Red повідомила, що новий DLC буде випущений, але не раніше 2023 року. Тим часом фанати можуть вгамувати спрагу Cyberpunk 2077 за допомогою нового побічного аніме, що дебютує на Netflix 13 вересня. Щоб відсвяткувати запуск шоу, CD Projekt Red також запускає оновлення гри на тему Edgerunners, включаючи новий інструмент під назвою REDmod, покликаний спростити моддинг Cyberpunk 2077.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty - це завантажуваний контент тільки для наступного покоління, що вийде на Playstation 5, Xbox Series S/X, ПК та Stadia.

Як раніше повідомляв портал "Знай", витік геймплею "Call of Duty: Modern Warfare 2" показує щось несподіване.

Нагадаємо, Леді Гага може прийти до "Fortnite" після дивного питання.