Популярний хіт FromSoftware Elden Ring був названий заплутаною грою 2022 року, і сотні тисяч геймерів шукають допомоги — це не дивно для тих, хто в неї грав.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Uswitch проаналізував дані Google, щоб з'ясувати, в яких іграх геймери найбільше шукали допомоги.

Великий фентезійний хорор від FromSoftware очолив список із майже 180 000 пошукових запитів у Google, зроблених гравцями у пошуках порад, покрокових посібників та посібників про те, як грати в гру.

Elden Ring: скрін геймплею
Elden Ring: скрін геймплею

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Elden Ring не тільки рясніє неймовірно складними бойовими сценами, але й майже не дає гравцям вказівок із самого початку, натомість змушуючи їх вирішувати проблеми самостійно.

Гра, написана автором «Ігри престолів» Джорджем Р. Р. Мартіном, є найбільшою грою 2022 року і має найбільшу базу гравців серед усіх ігор FromSoft.

Вона перевершила ряд інших популярних ігор і стала «найзаплутанішою». На другому місці опинилася Metroid Dread, остання гра Nintendo у форматі 2.5D із довготривалої науково-фантастичної серії.

Elden Ring
Elden Ring

У грі понад 53 000 пошукових запитів у Google, оскільки вона також дає дуже мало рекомендацій для гравців.

Серед інших заплутаних ігор були Resident Evil Village, Assassin's Creed Valhalla, Far Cry 6, Fall Guys, Fortnite та багато інших.

Як раніше повідомляв портал "Знай", продовженню гучної гри "Cyberpunk 2077" бути.