Раніше джерело в мережі заявило, що знає про новий проект Емі Хенніг у Skydance New Media. Ця анонімна людина стверджувала, що дія нової екшн-ігри відбуватиметься під час Другої світової війни, і в ній Чорна Пантера та Капітан Америка битимуться із силами Гідри.

Відповідні новини надали на ігровому порталі «gamesradar»

Хоча на той час це була неперевірена інформація, тепер повідомляється, що це точно. Якщо інформація, яку тепер підтвердив Eurogamer, вірна, ми можемо повернутися у Другу світову війну з двома персонажами Marvel, які відразу впізнаються.

Вже було підтверджено, що новий проект Емі Хенніг Marvel буде в тій чи іншій мірі присутня на вітрині, тому, якою б не була нова гра, про це буде офіційно вже оголошено.

Оскільки проект під керівництвом Хенніга був вперше анонсований минулого року, ми чули мізерні подробиці про нову гру. Вона була описана як «сюжетно-пригодницький блокбастер», і це справді вся інформація, яка є про нову гру на сьогоднішній день, майже через рік.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

В іншому місці на новій вітрині ми побачимо більше Midnight Suns від Marvel, випуск якого нещодавно був відкладений, а також новини Disney Dreamlight Valley, який тільки-но був запущений раніше цього тижня в ранньому доступі для гравців на ПК та консолях.

Як раніше повідомляв портал "Знай", розробники "Hitman" готують гру "Project 007" про культовий всесвіт Джеймса Бонда.

Нагадаємо, витік геймплею "Call of Duty: Modern Warfare 2" показує щось несподіване.