Розробник Stalker 2: Heart of Chornobyl, GSC Game World, заявляє, що гра не зазнала ніяких подальших затримок, що розвіяло побоювання після того, як фанати почали повідомляти про відміну їхніх попередніх замовлень.

Відповідні новини надали на ігровому порталі «DailyStar»

За повідомленням польського видання XGP, Xbox нещодавно почала повертати гроші за попередні замовлення цифрової гри Stalker 2, зазначивши, що гра була перенесена на поки непідтверджену дату. Гра не доступна для попереднього замовлення в магазині Xbox, хоча ви все ще можете зробити ранню покупку роздрібного диска на таких сайтах, як Amazon, а попередні замовлення для ПК, як і раніше, доступні на таких платформах, як Steam.

"Нам довелося відкласти гру до 2023 року, точної дати виходу поки немає", - повідомив представник GSC Game World в інтерв'ю PC Game. "Ми зробили оголошення на виставці E3 Microsoft Extended разом із щоденником розробників та вступним роликом. Microsoft відшкодовує кошти за замовлення на ігри без точної дати випуску. Коли пізніше ми оголосимо точну дату випуску, замовлення будуть знову доступні для Xbox. Це не стосується попереднього замовлення на ПК (Steam, EGS, GOG)".

Раніше "Сталкер 2" планувалося запустити 28 квітня 2022 року, а потім - 8 грудня 2022 року. Однак це було до вторгнення росії в Україну. Розробник GSC Game World базується в Україні і ділиться деякими особливо несамовитими історіями про ситуацію в країні, а також новинами про розробку гри.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай", "Elden Ring" визнали найбільш заплутаною та популярною грою року.