Activision оголосила про презентацію, яка, за її словами, покаже майбутнє франшизи Call of Duty. Демонстрація, що отримала назву Call of Duty Next, відбудеться о 13:00 за східним часом 15 вересня і транслюватиметься на Twitch, YouTube, Twitter та Facebook.

Цю новину розмістили на порталі «theverge»

Згідно з прес-релізом, вітрина буде присвячена майбутньому продовженню Modern Warfare 2019 року, а також тому, що він називає Warzone 2.0 і новому мобільному досвіду Warzone.

Незважаючи на те, що це головна перлина у короні Activision, Call of Duty останнім часом відстає. Пропозиція Activision Blizzard про придбання Microsoft за 68,7 мільярда доларів показала, що Call of Duty: Vanguard сильно відстала і не виправдала своїх очікувань у четвертому кварталі. В результаті, згідно з звітом Bloomberg, гру наступного року було відкладено, що вперше з 2005 року порушило щорічний графік випуску Call of Duty.

шутер Call of Duty, фото з вільних джерел
шутер Call of Duty, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Call of Duty також знаходиться в центрі публічної сварки між Xbox та PlayStation. Оскільки Microsoft знаходиться в процесі покупки Activision Blizzard King, Sony стурбована тим, що Call of Duty, перш за все мультиплатформенна гра, може стати ексклюзивом для Xbox після укладання угоди. У заяві для The Verge генеральний директор Microsoft Gaming Філ Спенсер заявив, що Microsoft бажає зберегти Call of Duty на PlayStation "ще на кілька років" понад чинний контракт. В інтерв'ю Game Industry.biz генеральний директор Sony Interactive Entertainment Джим Раян розповів, що "декілька" насправді означає "три", а також назвав угоду "неадекватною на всіх рівнях".

Оскільки мама та тато борються за опіку, неясно, чи буде існування Call of Duty як мультиплатформної гри обговорюватися на Call of Duty Next. Настройтесь на 15 вересня, щоб дізнатися.

Як раніше повідомляв портал "Знай", "Elden Ring" визнали найбільш заплутаною та популярною грою року.

Нагадаємо, шанувальники "Assassin's Creed" у захваті від чуток про гру.