Новий режим Eruption від Bungie для Destiny 2 - це найцікавіше, що сталося в PvP за останні роки. Якщо ви пам'ятаєте Cranked з Call of Duty, то це та ж версія Destiny 2.

Цю інформацію надали на ігровому порталі theverge

Destiny 2 відома своєю космічною магією та здібностями, і Eruption перетворює це на по-справжньому захоплюючий рух, незалежно від того, досвідчені ви в PvP чи ні. Eruption – це Clash із посиленням енергії залежно від серії вбивств.

Підвищення енергії збільшується з кожним наступним вбивством у серії, перетворюючи вас на «Сплеск», коли ви бігаєте та полюєте на інших гравців. Після того, як ви наберете п'ять смуг поспіль, ви станете підготовленим, і гравці протилежної команди зможуть чітко бачити вас на своїх екранах. Полювання за Залізним прапором продовжується, і якщо вам не вдасться вбити його протягом 15 секунд... ви вибухнете.

Єдиний мінус, який деякі бачать у Eruption прямо зараз, це те, що грати проти групи з шести гравців, як і раніше, не дуже приємно, і цей новий режим доступний тільки під час Iron Banner, який з'являється лише два рази на сезон.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Destiny 2: скрін з відео
Destiny 2: скрін з відео

Eruption вийшла в ідеальний час для Destiny 2. В останні роки Bungie боролася з PvP у Destiny 2 після того, як гравцям довелося чекати майже 1000 днів нової карти у грі. Нещодавня переробка Iron Banner призвела до повторної вистави Rift і нової карти Disjunction, але жодна з них не викликала захоплення у PvP-гравців.

В останні роки люди були розчаровані, але Eruption здається ковтком свіжого повітря. Схоже, що Bungie навіть порівняла цей режим з більшими картами, такими як Disjunction, Eternity та Vostok, тому на невеликих картах все здається швидше.

"Ми раді, що Eruption знаходиться в руках кожного, і ми сподіваємося, що це, як і раніше, ілюструє наше бажання привнести нові та унікальні можливості в Crucible та Iron Banner", - заявила Bungie, анонсуючи Eruption на початку цього року. Розробник Destiny 2 тепер планує «знайомий режим PvP з унікальним досвідом у 19-му сезоні» Destiny 2, який розпочинається 6 грудня.

Як раніше повідомляв портал "Знай", геймери Red Dead Online приємно здивовані оновленням з актуальним контентом.