Оприлюднена 12 вересня інформація про The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – це офіційна назва продовження гри 2017 року. Також відомо, коли, нарешті, ми зможемо пограти у нову гру, оскільки її буде випущено 12 травня.

Відповідну інформацію надали на ігровому порталі «gamesradar»

Трохи нижче можна побачити новий трейлер нової гри Zelda, який загадково починається з гліфів на стіні, як ми дізналися з оригінального Breath of the Wild. Потім ми побачили, як Лінк відчинив двері храму і швидко пірнув крізь хмари.

Це, безумовно, підтримує тему вертикальності протягом Breath of the Wild. У першому повноцінному трейлері сиквела ми бачили, як Лінк пливе високо над Хайрулом (чого, за загальним визнанням, не було в оригінальній грі), приземляється на платформи у повітрі і навіть у якийсь момент провалюється крізь землю.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Сьогоднішній новий трейлер подвоює це, даючи зрозуміти, що на нас чекає повітряна пригода. Крім цього, варто пам'ятати, що "сльозам" приділялася велика увага під час The Legend of Zelda: Twilight Princess, але назва "Сльози королівства" безперечно створює враження, що ми знову подорожуватимемо по тому, що залишилося від старого королівства Хайрул.

Як раніше повідомляв портал "Знай", "Elden Ring" визнали найбільш заплутаною та популярною грою року.

Нагадаємо, продовженню гучної гри "Cyberpunk 2077" бути!

Також портал "Знай" писав, що Леді Гага може прийти до "Fortnite" після дивного питання.