Sega анонсувала Like a Dragon: Ishin, ремейк однієї з небагатьох ігор Yakuza, яка нібито ніколи не буде випущена поза Японією, в рамках сьогоднішньої трансляції State of Play.

Цю новину надали на ігровому порталі «gamesradar»

Like a Dragon: Ishin вийде на PS4 та PS5 у лютому 2023 року. Дія гри розгортається у вигаданій версії Кіото 1860-х років. Ви граєте за Сакамото Рема, реального історичного діяча, якому приписують провідну Японію до серйозної реформації — лише доречно, що він приймає обличчя Кірю у грі.

В Ishin на вас чекає знайомий геймплей для шанувальників якудза, а також бійцівські бої, приправлені безглуздими тепловими діями, які ви можете використати, щоб звернути довкілля на свою користь. Різниця тут у тому, що всі бої засновані на зброї, що дозволяє перемикатися між мечами, револьверами або їх комбінацією в стилі Дикого Танцора. Як і раніше, існує стиль Brawler з голими кулаками.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Це буде перша гра від розробника Yakuza Ryu Ga Gotoku Studio, яка буде розроблена на Unreal Engine 4, пояснюють розробники в повідомленні блогу PlayStation. В оновленій версії гри з'явилися нові текстури та інші графічні деталі.

Спочатку гра була випущена для PS3 та PS4 у Японії в 2014 році. Насправді, це був другий побічний продукт Yakuza на самурайську тематику. Більш рання гра, Kenzan, була випущена для PS3 у 2008 році, хоча жодна з ігор не має прямого сюжетного зв'язку.

Як раніше повідомляв портал "Знай", шанувальники "Assassin's Creed" у захваті від чуток про гру.

Нагадаємо, епічні кадри геймплею God of War Ragnarok демонструють нові можливості.