Наступний запис у серії Tekken був офіційно підтверджений у рамках трансляції State of Play, і він дійсно називається Tekken 8.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «gamesradar»

Короткий тизер-трейлер показує битву між Джином Казамою та Кадзуєм Місімою. У трейлері показано лише логотип PS5, що говорить про те, що нова гра буде ексклюзивною для платформи нового покоління. Після презентації Bandai Namco також підтвердила, що гра вийде на Xbox Series X та S, а також на ПК через Steam.

Розробники кажуть, що цей короткий кадр був узятий із незавершеної версії сюжетного режиму гри, що складається з елементів, що візуалізуються у движку.

"Іншими словами, всі моделі персонажів, фони та ефекти - ті ж, що використовуються в грі", - говорить режисер Кацухіро Харада в блозі PlayStation. "Хоча це було знято в режимі історії, це не попередній фільм, зроблений для трейлера, а кадри, відрендеровані в реальному часі, з частотою 60 кадрів на секунду, подібно до того, як ви випробуваєте гру в режимах "проти битви"".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Харада натякає, що культові заздалегідь відрендеровані сцени Tekken, як і раніше, відіграватимуть свою роль у новій грі.

Bandai Namco раніше дражнила Tekken 8 ще на турнірі з файтингу Evo, але кліп був настільки коротким, що навіть не зовсім ясно, чи це був анонс нової гри. Тепер можна не вагатися.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Ubisoft офіційно підтвердила реліз "Assassin's Creed Mirage".

Нагадаємо, нова ММО з відкритим світом "DreamWorld" виходить у ранній доступ.