Схоже, що дочка Стіва Джобса Єва не вражена останнім iPhone після того, як компанія батька анонсувала новий iPhone 14, який дуже схожий на попередні моделі.

Цю публікацію Єва Джобс розмістила у своєму аканті в Instagram у розділі Stories.

У той час як моделі iPhone Pro і Pro Max зазнали фейсліфтінга за рахунок відмови від «виїмки» у верхній частині екрану, смартфони iPhone 14 і 14 Plus виглядають більш-менш однаково.

Користувачі Twitter всю ніч жартували, що з новим iPhone нічого не змінилося і ділилися кумедними мемами.

Навіть дочка Стіва Джобса, Єва Джобс, поділилася «солоним» мемом у Instagram про запуск.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Публікуючи у своїй історії в Instagram, Єва поділилася широко поширеним мемом із заголовком: «Я переходжу з iPhone 13 на iPhone 14 після сьогоднішнього оголошення Apple», і показала чоловіка, що отримує нову сорочку, таку саму, як та, яку він уже носить .

Скрін сторіс Єви Джобс в Instagram
Скрін сторіс Єви Джобс в Instagram

Це висміює той факт, що в той час як ранні випуски iPhone зазвичай були важливими новими функціями, Apple застосувала більш «ітеративний» підхід до останніх моделей свого популярного смартфона.

Наприклад, iPhone 12, 13 і 14 виглядають однаково за номінальною вартістю, незважаючи на те, що кожен з них має все найкраще обладнання та функції під кришкою.

Також Єва Джобс дебютувала як модель минулого року на подіумі Тижня моди в Парижі. Відомо, що вона та двоє її братів та сестер не збираються успадкувати стан Apple свого батька.

Як раніше повідомляв портал "Знай", "Apple" радить користувачам "iPhone" встановити екстрене оновлення прямо зараз.