Симпатична франшиза шутерів від Nintendo повертається втретє. Splatoon ніколи не був кращим завдяки веселій одиночній кампанії та мережевим режимам.

Цю інформацію надали на порталі «DailyStar»

Splatoon 3 переносить гравців у Splatlands, де вони борються з мультяшними суперниками, стріляючи один в одного кольоровим чорнилом.

Є три основні режими: війна за територію, культова онлайн-командна битва чотири на чотири, в якій команда з чотирьох осіб разом відбивається від хвиль небезпечних босів, щоб зібрати золоті яйця, та новий сюжетний режим для одного гравця.

Сюжет веселий і складність гри зростає з кожним рівнем, оскільки творці комбінують продумані платформні моменти із забавною стрільбою фарбами.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ви граєте за Агента 3 у боротьбі із лиходіями, яких впізнають гравці з попередньої гри.

Splatoon 3: скрін
Splatoon 3: скрін

Гра в цьому режимі служить ідеальним тренувальним майданчиком для проходження розрахованих на багатокористувальних матчів.

Геймплей захоплюючий і використовує комбінацію бігу та стрибків JoyCon з необхідністю фізично переміщати екран під час гри в портативному режимі, щоб «оглядати» карту та націлюватися на ворогів.

Ви покриваєте своїх супротивників чорнилом як у формі двоногих, так і у формі кальмара, причому останній дозволяє вам плавати через бризки чорнила на підлозі, щоб ефективно перезаряджати свою зброю.

Усі типи зброї з попередніх ігор повернулися, а також з'явилися нові.

Splatoon 3: скрін
Splatoon 3: скрін

У будь-який режим, доступний у лобі гри, можна грати з друзями. І після закінчення матчу можна продовжити грати у сетовій групі – вперше у серії.

Гравці також можуть використовувати локальний зв'язок, щоб грати з людьми поблизу різних режимів.

У мережі є 12 етапів, на яких можна битися в Turf War, трихвилинних битвах у стилі Отелло, щоб спробувати покрити чорнилом більше території порівняно з іншою командою.

Крім того, будуть оголошені регулярні розраховані на багато користувачів турніри Splatfest, переможці яких стануть чемпіонами.

Як раніше повідомляв портал "Знай", "Assassin's Creed Mirage" обіцяє найбільше струс у серії.

Нагадаємо, гра "The Legend of Zelda" отримує продовження.