На нещодавньому заході Activision продемонструвала те, що вона назвала "майбутнім Call of Duty". Це включало ще один погляд на майбутню Modern Warfare II, але не менш важливими були перші реальні подробиці про абсолютно новий досвід Warzone та його мобільний аналог.

Дану публікацію розмістили на порталі «theverge»

Нова версія "Королівської битви", що отримала назву Warzone 2.0, вийде 16 листопада на консолях і ПК і описується як "повністю оновлений досвід і найбільш амбітний реліз в історії Call of Duty". Дія карти відбувається у вигаданому пустельному регіоні під назвою Аль-Мазра і буде включати нові функції, такі як поява кількох кіл, що змушують гравців рухатися в різних напрямках, а також ворогів зі штучним інтелектом і якийсь режим пісочниці.

Call of Duty Modern Warfare 2: скрін
Call of Duty Modern Warfare 2: скрін

Що стосується мобільної версії Warzone, вона буде запущена в 2023 році, і Activision заявляє, що королівська битва на 120 гравців була «побудована для мобільних пристроїв» і включатиме «події, плейлисти та контент для мобільних пристроїв». Тим не менш, між двома версіями Warzone буде деякий зв'язок, оскільки «гравці можуть використовувати безліч соціальних функцій та крос-прогресії, що дозволяє використовувати спільну бойову перепустку та багато іншого для пов'язаного досвіду Call of Duty».

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ця нова ера Call of Duty розпочнеться з Modern Warfare II 28 жовтня. Гра була офіційно представлена ​​ще в червні, а сьогодні Activision поділилася ще трохи про мультиплеєр. Можливо, найбільш примітним є абсолютно новий режим 3 на 3 під назвою «рейди», який, за словами розробника, «зосередиться на командному спілкуванні та координації, як ніколи раніше». У грі також буде режим від третьої особи, який змінюватиме перспективу для зацікавлених людей.

Всі ці випуски відбуваються в дивний час для франшизи Call of Duty, після неефективного випуску Vanguard та публічної сварки між Microsoft та Sony.

Як раніше повідомляв портал "Знай", "Assassin's Creed Mirage" обіцяє найбільше струс у серії.

Нагадаємо, подія "Call of Duty Next" покаже майбутнє франшизи.