Шанувальники GTA прийшли у захват після того, як хакер опублікував те, що здається ранніми відеороликами та скріншотами майбутньої GTA 6.

Цю інформацію оприлюднили на порталі «DailyStar»

Витоку, який стався з ранньої версії довгоочікуваної гри, підтвердили безліч різних чуток про сеттинг гри та ігрових персонажів, а також ще кілька несподіваних подробиць.

Тепер публічна заява Rockstar у Твіттері підтвердила, що витік стався з «ранніх кадрів розробки» гри після того, як «неавторизована третя сторона незаконно отримала доступ та завантажила конфіденційну інформацію з наших систем».

Rockstar додала, що «належно познайомить» фанатів з грою, як тільки вона буде готова. А поки що все, що відомо про GTA 6 — принаймні про її ранню версію.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Чутки про сюжетну лінію Бонні та Клайда були вірними.

Одна з найбільших чуток про GTA 6, що з'явилися до цього витоку, полягала в тому, що в ній будуть два ігрові персонажі, у тому числі латиноамериканка, на знак поваги до культового кримінального дуету «Боні і Клайд».

Дія гри відбуватиметься у Вайс-Сіті, натхненному Майамі.

Давня чутка про Grand Theft Auto VI полягає в тому, що серія повернеться до Vice City, сеттінг GTA Vice City та Vice City Stories, натхненний Майамі.

Кліпи і відеоролики, що просочилися, показують надзвичайно деталізоване приморське місто з концертним стадіоном, човнами, пальмами і навіть станцією метро Vice City, якою можна пересуватися містом.

У відео показаний жіночий персонаж
У відео показаний жіночий персонаж

Оскільки витоки відносяться до дуже раннього складання GTA 6, відео та скріншоти не показують всю карту або діапазон локацій у грі. Також важливо пам'ятати, що, швидше за все, дуже багато змінилося у грі з моменту створення цієї ранньої версії.

GTA 6 може мати елементи у стилі RPG, щоб зробити її більш реалістичною.

Відповідно до витоків, GTA 6 представить у грі деякі елементи стилю виживання, включаючи їжу, втому, гідратацію та смужки втоми для ігрових персонажів.

Ви навіть зможете брати заручників, як показано в кадрах персонажа, який грабує ресторан під дулом пістолета.

Як раніше повідомляв портал "Знай", з'явилася дата релізу Uncharted: Legacy of Thieves на ПК.

Нагадаємо, у Elden Ring з'явиться власна настільна гра.