Cyberpunk 2077 досяг нової вражаючої віхи після того, як цього тижня щодня грало мільйон гравців.

Дану інформацію розмістили на ігровому порталі «Gamesradar»

Як повідомив розробник CD Projekt у Twitter, Найт-Сіті щодня на тиждень відвідує один мільйон гравців — як нових, так і тих, що повернулися. Як вказує @ BenjSales, ця новина з'явилася після того, як Cyberpunk 2077 посіла перше місце в списку бестселерів Steam і досягла найвищого піку одночасних гравців з січня 2021 року.

Вкрай ймовірно, що новонабутий успіх Cyberpunk 2077 пов'язаний з нещодавно випущеною аніме-адаптацією Netflix Cyberpunk Edgerunners і оновленням на тему Cyberpunk 2077 Edgerunners. В оновленні гри гравці можуть знайти кілька пасхалок на тему Edgerunners, зокрема куртку головного героя шоу Девіда Мартінеса та пістолет з аніме.

Неймовірно, що це сходження сповільниться найближчим часом, тому що нещодавно анонсоване розширення Cyberpunk 2077 Phantom Liberty також не за горами. Хоча це відбудеться не раніше наступного року, у майбутньому доповненні є багато чого очікувати, зокрема кілька нових осіб і дуже важливе повернення, Джонні Сільверхенд, якого грає Кіану Рівз. Ви знаєте, що це оновлення буде великим з огляду на те, що над розширенням Phantom Liberty для Cyberpunk 2077 працює половина розробників CD Projekt.

Cyberpunk 2077, скріншот
Cyberpunk 2077, скріншот

Якщо ви не в курсі, аніме Cyberpunk Edgerunners було випущено на Netflix на початку цього місяця і вже отримало схвалення оригінального творця IP Майка Пондсміта.

Як раніше повідомляв портал "Знай", легендарний файтинг "Tekken 8" офіційно виходить на PS5, Xbox Series X та в Steam.

Нагадаємо, Ubisoft заявив, що на ігри "Assassin's Creed" і "Far Cry" чекає величезне майбутнє.