У списку вакансій, опублікованому раніше цього тижня, Guerilla оголосила, що шукає спеціаліста, який «допоможе створити чисту та доступну внутрішню базу даних усіх попередніх історій».

Цю інформацію розмістили на порталі «gamesradar»

По суті це означає створення офіційної вікі Horizon з всебічним експертом з історії франшизи. Експерт з історії буде під рукою, щоб допомогти новачкам студії ознайомитись із всесвітом.

Що особливо примітно у списку, так це неодноразова згадка франшизи Horizon загалом, яка виходить за рамки Forbidden West та Horizon Zero Dawn. Guerilla зазначає, що команда оповідачів, на яку поширюється ця роль, "допомагає розробляти контент для трансмедіа, таких як комікси, книги з мистецтва та інші продукти", і у списку також виділяються "інші медіа". Крім двох поточних ігор та майбутньої VR-ігри Horizon: Call of the Mountain, фанати вже бачили низку коміксів Horizon. Це в додаток до телешоу Horizon, анонсованого раніше цього року для випуску на Netflix, запланованому на 2023 рік.

Цього достатньо для історика, щоб вникнути в суть, і ця роль також створює враження, що Guerilla має зростаючі плани на франшизу. Сподіваємося, що ці плани будуть озаглавлені продовженням Horizon Forbidden West, яким студія дражнила незабаром після виходу другої пригоди Елою.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай", хакер-підліток, ймовірно причетний до витоку "GTA 6", затримано поліцією.

Нагадаємо, гравці здивовані новими "фішками" у "Overwatch 2".