Нарешті фанати отримали гарний огляд The ​​Finals, майбутнього безкоштовного шутера від першої особи Embark Studios. Потрібно попередити, що він виглядає досить дико.

Відповідну інформацію оприлюднили на ігровому порталі «gamesradar»

Фінал розгортається у змагальному ігровому шоу віртуальної реальності, яке є гіперреалістичним та засноване на відомих місцях. Finals хоче вивести динамізм навколишнього середовища та руйнування на новий рівень. Ви можете повністю настроїти зовнішній вигляд та спорядження свого учасника. Гравець зможе рубати людей катаною або стріляти з ракетної установки у ковбойському капелюсі. Фінал - це командне змагання, тому для перемоги вам знадобиться згуртована команда.

Однак, на відміну від інших ігор, FPS карти The Finals ніколи не відтворюватимуться однаково двічі. Це тому, що Embark хоче, щоб вони були дуже динамічними і відображали умови, які постійно змінюються, випадкові «події, що змінюють правила гри» і різний час доби. Кожну карту можна змінити або повністю перетворити на руїни, і ви отримаєте динамічний FPS, якого ще не бачили у такому масштабі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У команді Embark є кілька ветеранів шутерів, у тому числі люди, які працювали в DICE, тому відомо, що The Finals виглядатиме добре, як і в трейлері.

"Відверто кажучи, здається, що індустрія більш-менш повторюється, ми переробляли ту саму гру знову і знову протягом майже 20 років", — каже співзасновник Embark Studios Роб Рунессон під час віртуального прев'ю. "У Embark це те, що ми намагаємося змінити".

Embark - невелика студія, але вона спирається на нові технології, щоб спростити роботу над The ​​Finals. "Ми вважаємо, що є набагато кращий спосіб створення контенту та ігор", - говорить Рунессон. "Ми намагаємося повністю змінити те, як ми виробляємо і створюємо ігри, прибравши всі накладні витрати і всю важку ручну роботу, яка виконується в ігровій індустрії".

The Finals поки немає дати виходу, але він вийде на ПК, PS5 і Xbox Series X/S.

Як раніше повідомляв портал "Знай", легендарна гра "Splinter Cell" повертається.