Як повідомляє Aggiornamenti Lumia у Твіттері, який регулярно публікує списки магазинів Xbox перед їхнім анонсом – скоро ми можемо отримати видання Far Cry 6 «Гра року». Згідно з зображенням, представленим у твіті, видання «Гра року» міститиме розширення, сезонний абонемент та остаточний пакет.

Відповідну публікацію розмістили на ігровому порталі «gamesradar»

У подальшому твіті Aggiornamenti Lumia також повідомила, що нове розширення називається "Загублені між світами", але це все, що відомо про нього прямо зараз. Зважаючи на те, що Ubisoft ще не оголосила про це офіційно, також невідомо, на яких платформах вийде ця версія гри.

У твіті інсайдер згадує «Xbox», але оскільки Far Cry 6 спочатку був випущений на більшості платформ, включаючи PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One і ПК, нова версія, ймовірно, знову вийде на всіх з них. Коли він може бути випущений, також обговорюється. Оскільки джерело інформації, схоже, отримав інформацію з магазину Xbox, нам, можливо, не доведеться занадто довго чекати, щоб дізнатися.

Незважаючи на випуск майже рік тому, Ubisoft продовжувала підтримувати Far Cry 6 протягом декількох місяців після його випуску. Насамперед, була нова місія Far Cry 6, в якій з'явився актор Мачете Денні Трехо. Також незабаром було оновлення, натхнене Рембо, і, нарешті, кросовер, якого ніхто не очікував з Far Cry 6 і Stranger Things.

Як раніше повідомляв портал "Знай", "Cyberpunk 2077" різко набирає популярності.

Нагадаємо, EA офіційно заявила, що робить гру про "Залізну людину".