World of Anterra виглядає як Skyrim для SNES, і останнім часом йому приділяється велика увага. Немає нічого поганого в тому, щоб взяти перевірений часом та всіма улюблений шаблон і робити з ним щось своє.

Дану інформацію розмістили на ігровому порталі «Gamesradar»

Тепер, як кажуть, Airoheart дуже схожий на A Link to the Past.

Розробник Pixel Heart не соромиться називати свої джерела натхнення. Посилання на минуле тричі згадується у кампанії Airoheart на Kickstarter. Основні елементи ігрового процесу описуються як «пригоди Лінка для SNES, що дуже нагадують». Трейлер гри навіть показує живого актора та ретро-телебачення, щоб імітувати старі рекламні ролики 16-бітної епохи минулих років. Pixel Heart каже, що його розповідь надихнута серією Final Fantasy, але досить ясно, яка гра справила основний вплив.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Це не означає, що фанатам Zelda це не сподобається. Зрозуміло, що зачарований світ Енгарда та його головного героя були створені з любов'ю, і якщо елементи дослідження та вирішення головоломок хоч трохи настільки ж переконливі, як і основна гра Zelda, то геймери будуть у захваті. Гра набула широкого поширення на Reddit кілька місяців тому, і люди в основному, здавалося, відчували те саме. Так, вона виглядає так само, як «Зв'язок з минулим».

Як раніше повідомляв портал "Знай", хорор-гра "The Callisto Protocol" представила новий кривавий трейлер.

Нагадаємо, знаменита гра "Skyrim" робить ще один крок до ретро-статусу із новою версією.