Важко сперечатися, але на території України радянський автопром таки має свою частку популярності. Навіть сьогодні на вулицях чи у гаражних кооперативах можна побачити дуже своєрідні моделі "Запорожців".

Цього разу нам потрапила публікація в мережі Instagram від користувача під ім'ям "avtorelikviya2001", пише Хайзер.

Пост "avtorelikviya2001", скріншот: Instagram
Пост "avtorelikviya2001", скріншот: Instagram

Сам собою "Запорожець" це справжнє джерело різних історій, жартів і навіть легенд. Дуже цікавим є той фактор, що є чимало шанувальників Запорожців, які їх тюнінгують. Деякі люди готові заплатити кругленьку суму, щоб придбати цю культову машину.

Важливо наголосити, що сьогодні таких автомобілів залишилося не дуже багато. А якщо заговорити про Запорожця у хорошому стані, то його буде досить важко знайти.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зараз йтиметься про старенького Запорожця, який побачили просто на вулиці. Його стояння бажає залишати кращого.

"Несподівана зустріч у самому центрі Ялти", — підписано публікацію з фотографіями в популярній соцмережі.

Для автолюбителя виявиться не секретом, що даний екземпляр – ЗАЗ-965. Окрім цього, якщо заглянути у розділ із коментарями, то можна дізнатися, що цей радянський "дракон" ще на ходу і ним навіть їздять.

На старті продажів ЗАЗ-965 коштував 1800 рублів, а модернізований варіант подорожчав вже до 2200. Тоді середня зарплата дорівнювала 80 рублям.

Нагадаємо, Skoda представила спортивний хетчбек для любителів швидкості: "м'язистого" малюка назвали Monte Carlo.

Раніше повідомлялося, якість Renault, а габарити Lexus: якою буде новий український кросовер ЗАЗ "Перемога".

Також на українському ринку з'явиться бюджетний автомобільний бренд, який представить аналог Jeep.