Українцям розповіли про те, що потрібно зробити, аби покращити роботу мобільного інтернету. Корисні поради дав мобільний оператор Vodafone Ukraine.

Відповідний пост з'явився на офіційній фейсбук сторінці Vodafone Ukraine. Там наголошують, що зайве навантаження на мережу оператора це водночас і навантаження на електромережу.

Відповідно, коли зникає напруга, то зазвичай усі переходять до користування мобільним інтернетом, адже в першу чергу відключається домашній Wi-Fi.

Робота з комп'ютером, скріншот: Youtube
Робота з комп'ютером, скріншот: Youtube

"Не всі розуміють, що зайве навантаження на мережу оператора це також і навантаження на електромережу. А при зникненні напруги в першу чергу відключається домашній Wi-Fi, тож усі клієнти, звичайно, переходять на мобільний інтернет.", - йдеться у повідомленні. Vodafone Ukraine

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У зв'язку з тим, що не виключені й подальші атаки росіян на енергетичну інфраструктуру України, кожному варто прислухатися до наступних порад.

Як покращити мобільний інтернет:

  • вимкніть автозавантаження медіа в месенджерах;
  • не використовуйте YouTube, або встановіть низьку якість відео;
  • за можливості зменште використання мобільного інтернету.

Нагадаємо, питимемо несолодку каву і чай? Виробники цукру зіткнулися з проблемами

Як повідомляв "Знай.ua", очищення води в домашніх умовах: дієві способи, які виручать у складний момент

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили обов'язкову умову призначення пенсії: терміни обмежено