Для наших читачів, які й дня не можуть прожити без автоновин є дуже цікавий факт. Справа в тому, що тепер ми точно знаємо, що в Україні є безліч людей, які вміють робити чудові автомобілі, хай навіть із тих, що вже їздили дорогами.

Так, у місті Стрий (Львівська область) було виявлено дуже незвичайний саморобний позашляховик. Нове авто, чи майже нове спереду нагадує УАЗ, а ззаду – Land Rover. У конструкції також використано деталі Mercedes-Benz і навіть БТР.

Про це стало відомо завдяки одному з автомобільних маркетплейсів, де ми і знайшли знімки.

Броньований УАЗ, фото: Instagram
Броньований УАЗ, фото: Instagram

В основі автомобіля лежить пікап Land Rover Defender, проте його передню частину взято у УАЗ-469. Старий радянський позашляховик став донором решітки радіатора, капота, фар і передніх крил.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Броньований УАЗ, фото: Instagram
Броньований УАЗ, фото: Instagram

Автомобіль підготували до важкого українського бездоріжжя. Йому збільшили кліренс та встановили величезні позашляхові шини діаметром метр, доповнені функцією підкачування. Також тюнінг Land Rover Defender враховує потужні сталеві бампери, підніжки, багажники на даху та капоті. У салоні встановлено кермо Mercedes-Benz.

Позашляховик оснащено 3,0-літровим шестициліндровим турбодизелем від старого Гелендваген. Роздавальна коробка запозичена у старого БТР. Мости залишилися від Land Rover, а на кожне колесо встановлені дві пружини. Вражаючий позашляховик виставлено на продаж. За автомобіль просять 20 тисяч доларів.

Нагадаємо, водіїв попередили про дорогі проблеми, не забувайте про передні колеса.

Раніше повідомлялося, в Україні різко подорожчали важливі продукти: скільки доведеться віддати за овочі та рибу у листопаді.

Також, "Як же погарнішала...": у сонячному Монако помітили "Волгу" на українських номерах.