Для всіх наших читачів, які почуваються ніяково, якщо не дізнаються щось новеньке зі світу авто, є дуже круті новини. Здається, що всі вже знають авто від ЗАЗ "Таврія". Цього разу ми поговоримо про старий, проте абсолютно дивовижний екземпляр усім добре відомого автомобіля.

Відповідну публікацію розмістили на українському сайті оголошень, пише портал "Hyser".

Таврія, скріншот: YouTube
Таврія, скріншот: YouTube

На одному з популярних сайтів для продажу автомобілів виявлено унікальну Таврію, яка практично не має пробігу. Цей екземпляр було знайдено в Україні, а його головною родзинкою є те, що він нібито проїздив лише 914 кілометрів.

Як не важко здогадатися, ця Таврія виглядає так, ніби вона щойно виїхала з конвеєра. За цим хетчбеком добре дивилися, щоб зберегти його у такому відмінному стані.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Таврія, скріншот: YouTube
Таврія, скріншот: YouTube

Важливо відзначити, що цей екземпляр відомий як ЗАЗ-110206 (Таврія Нова), що випускалася понад 20 років тому. І ось, понад два десятиліття, цю "малятку" можна було побачити на популярному українському сайті оголошень "Авторіа".

Власник Таврії повідомив, що його машина простояла в гаражі багато років і тому добре збереглася. Він продавав цей автомобіль за 2800 доларів США, що досить багато.

Якщо українець хоче собі Таврію, то краще подивитися дешевший варіант. Однак такі автомобілі не рекомендуються до покупки, тому що з ними може бути багато проблем через їх вік.

Нагадаємо, ЗАЗ-968 "Запорожець" перетворили на елегантний Porsche, справжній ЗаПежорець з Уолл-стріт: "Хлопці у Житомирі натягують".

Раніше повідомлялося, що ЗАЗ-968 став вершиною класики для французів: справжній Запорожець-круасан, який зайде і Періс Хілтон.

Також, Шумахер позаздрив би: як виглядає легендарна "Таврія" з ралійною начинкою.