Для наших читачів, котрі люблять новини з автосвіту, є цікавості. Ми помітили, що дорогами України катається дуже незвичайний автомобіль. Спереду він вилядить як звичайний УАЗ, а ось ззаду – Hyundai Galloper.

Про це ми дізналися завдяки тому, що незвичайного позашляховика було виставлено на продаж.

УАЗ схрестили з Hyundai Galloper, фото: avto.ria
УАЗ схрестили з Hyundai Galloper, фото: avto.ria

Як стало відомо, в основі автомобіля лежить Hyundai Galloper 2000 року. Втім, передня частина у нього практично повністю запозичена у УАЗ-3151: капот, передні крила, фари та решітка радіатора. Задні крила та ліхтарі теж перекочували із радянського позашляховика.

Також машина отримала сталеві бампери, дуги, лебідку та шноркель для подолання водних перешкод. Раму позашляховика посилено. Салон автомобіля обшито шкірою. У списку оснащення є кондиціонер та електричні склопідйомники.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

УАЗ схрестили з Hyundai Galloper, фото: avto.ria
УАЗ схрестили з Hyundai Galloper, фото: avto.ria

Під капотом встановлений 2,5-літровий 99-сильний турбодизельний мотор, що працює спільно з 5-швидкісною механічною КПП та повним приводом з понижувальною передачею. Унікальний автомобіль оцінили у 4200 доларів.

Зазначимо, Hyundai Galloper (також відомий як Galloper Exceed, Galloper Innovation і як Mitsubishi Galloper (у Німеччині та Іспанії)) – це позашляховик, який випускає компанія Hyundai Precision & Ind. Co. з 1991 до 2003 року. Споруджений на базі Mitsubishi Pajero першого покоління. Був доступний у тридверному (Innovation) та п'ятидверному кузовах (Exceed).

Нагадаємо, як продати старе авто в Україні: однією СТО не обійтися, готуйте ганчірку.

Раніше повідомлялося, що попереду УАЗ, а ззаду – Land Rover: українці змайстрували броньований позашляховик.

Також, танки, ховайтеся: українці переробили "буханку" УАЗ на броньованого монстра.