Пропонуємо нашим читачам трохи потренувати пам'ять і пригадати, чи траплялися вам на очі такі "Волги". Здається, щось подібне вже бачили, правда? Поговоримо про унікальний екземпляр серед раритетних автомобілів.

Ось це так звана "бандитська" Волга, її почали виготовляти в 90-х роках.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню порталу "Hyser".

ГАЗ-3111, скріншот: YouTube
ГАЗ-3111, скріншот: YouTube

Напевно багато хто згадає, що в 90-ті роки було також зовсім не просто. Після розпаду СРСР у багатьох країнах почався хаос, особливо це торкнулося автопрому колишнього Радянського Союзу.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Насамперед треба відзначити ГАЗ, який намагався пережити важкі часи будь-якими способами. Саме в цей період і з'явилася Волга на автомобілебудівному заводі Горького, вона відома як ГАЗ-3111.

Салон ГАЗ-3111, скріншот: YouTube
Салон ГАЗ-3111, скріншот: YouTube

Варто зазначити, що цей екземпляр досить сильно виділявся серед решти автомобілів. Це не дивно, так як він має досить значний зовнішній вигляд і великі габарити. Однак, незважаючи на модифікацію, інженери ГАЗ вирішили не зраджувати традицій і зробили Волгу схожу на своїх "сестер".

Седан ГАЗ-3111 був шириною 1,8 метра, а вистій - 1,4 метра. Крім цього, варто помітити і суттєві зміни у дизайні, особливо у передній частині цього автомобіля. Він став більш сучасним та красивим, що говорило про те, що на нього звертали увагу багато людей. Ще багажник цієї Волги став значно меншим.

Нагадаємо, твій дід про таке тільки мріяв: у Майамі знайдено спортивний "Жигуль", бере "сотку" за 2,5 секунди.

Раніше повідомлялося, що в житті ідеал виглядає так: українці продають легендарну Таврію без пробігу.

Також, ЗАЗ-968 "Запорожець" перетворили на елегантний Porsche, справжній ЗаПежорець з Уолл-стріт: "Хлопці у Житомирі натягують".