Наші читачі люблять новини про різноманітні автомобільні "фішки". На цей раз ми помітили дуже цікавий лайфхак для водіїв. Кажуть, що досвідчені оператори транспортних засобів у салонах свого авто зберігають голку. Звичайно, це дуже несподівана річ для автомобіля.

Про це лайфхаку пишуть такі автолюбителі, як і ми, на порталі "Hyser".

Машини, скріншот: YouTube
Машини, скріншот: YouTube

Ні для кого не секрет, що досвідчений автомобіліст має всі необхідні предмети на різні випадки життя. Однак далеко не всі знають про звичайнісіньку голку, яка може виручити в потрібний момент. Так, звичайна голка може стати в нагоді для вашого автомобіля.

Салон автівки. Фото: скриншот відео
Салон автівки. Фото: скриншот відео

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Голка потрібна для того, щоб прочистити труби для омивача. Наприклад, ваш автомобіль усю ніч простояв під дощем, лобове скло повністю покрилося брудом, ви включаєте омивач, а він не бризкає. Саме в цьому випадку і може стати в нагоді звичайнісінька голка.

Цей корисний лайфхак допоможе легко та швидко прочистити сопла форсунок. Для цього просто потрібно вставити голку у форсунки і трохи її поворухнути. Якщо у вас під рукою не було голки, то можна використовувати скріпку або шпильку. Так, напевно багато хто про це навіть і не знав, проте деякі автомобілісти користуються цим лайфхаком вже довгий час.

Нагадаємо, ось так виглядав перший мотоцикл, зібраний в Україні: "Червоно-чорний монстр".

Раніше повідомлялося, перший український позашляховик, розроблений ще за СРСР: "Волинське диво...".

Також, мрія рекетира: у мережі показали "Волгу", яку могли собі дозволити лише бандити 90-х.