Програма дозволяє не турбувати людей постійними дзвінками та питаннями на кшталт "Як ти?". Таку інформацію можна отримати автоматично у будь-який час.

Користувачі можуть самостійно налаштовувати періоди, коли їм мають надходити повідомлення про статус контактів або повідомлення про ймовірну загрозу. Про це розповіли у Міністерстві з реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Пенсіонерка з телефоном, фото пл.вгороде
Пенсіонерка з телефоном, фото пл.вгороде

Додаток Dobre функціонує навіть за дуже слабкого сигналу мережі оператора.

У додатку абонент створює базу контактів, яким передає свій статус. "Зелений" показує, що у людини все добре. "Червоний" сигналізує про небезпеку та потребу у допомозі. Від них отримує аналогічну інформацію. - йдеться у повідомлені.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У додатку запевняють, що дані не зберігаються ні у додатку, ні у пристрої, тобто він повністю безпечнийю

Ми не зберігаємо жодних даних користувачів для їх безпечності, тому просто нагадаємо, що жодна русня нас не зможе відслідкувати ні по локації ні по пристрою

Програму можна завантажити на смартфон з операційною системою Android або iOS. Додаток дозволяє швидко дізнаватись інформацію про рідних людей, які вимушено залишилися на тимчасово окупованих росіянами територіях або там, де тривають інтенсивні бої.

Завантажити застосунок можна на Android: https://play.google.com/store/apps/details...

Нагадаємо, ми писали, що ваш телефон не робить фотки та безкінечно висне і глючить? Пора звільнити пристрій від зайвого мотлоху.

Як повідомляв "Знай.ua" 4 простих способи зарядити телефон без світла: це простіше, ніж ви думаєте.

Також "Знай.ua" інформував, Приват24 додав у додаток декілька новинок для комфорту: що стало доступним клієнтам.