Студентка з університету в Йорку (Англія) вдалося уникнути сплати штрафу за некоректне паркування, скориставшись штучним інтелектом ChatGPT.

Вона була переконана, що її оштрафували несправедливо, і зуміла довести свою правоту, використовуючи ІІ інструмент.

Парковка на газоні, скріншот: YouTube
Парковка на газоні, скріншот: YouTube

Міллі Холтон, 22-річна студентка університету Сент-Джон у Йорку, отримала від місцевої влади штраф за паркування у розмірі 74 доларів (60 фунтів), хоча мала дозвіл на паркування у цьому місці.

Замість сплати штрафу Холтон вирішила звернутися до ChatGPT для складання листа-оскарження до міської ради.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Я подумала: "О, адже мені не потрібен цей штраф, я ж студент", але спробувати сформулювати те, що я хотіла сказати, було досить складно, тому я вирішила подивитися, чи зможе ChatGPT зробити це за мене", - зізналася вона.

Про це повідомляє видання BBC. Студентка надала ChatGPT усі необхідні деталі події, і модель штучного інтелекту миттєво створила чітко сформульований персоналізований лист.

Скасування штрафу, скріншот: Twitter
Скасування штрафу, скріншот: Twitter

Холтон отримала відповідь від міської ради, яка інформувала про анулювання штрафу та про те, що їй більше не потрібно платити 60 фунтів.

Скасування штрафу, скріншот: Twitter
Скасування штрафу, скріншот: Twitter

Нагадаємо, ChatGPT назвав 10 найвидатніших українців: Зеленського в топі немає

Як повідомляв "Знай.uа", чоловік закрутив роман з нейромережею, а вона його почала ігнорувати: "Писала, що цілує, а тепер динаміт"

Знай.ua писав, сільський священик навчився заробляти від 100 тис на тиждень: копи не докопаються