У Twitter повідомили, що Hades 2 переклали на українську мову, розробники показали доступні мови, українською доступний текст та субтитри.

Ігрова спільнота закликає всіх геймерів долучитися та додати гру до бажаного в Стімі, якщо хтось цього ще не зробив і придбати на релізі. Це важливий кейс, щоб у нас було більше локалізацій топових відеоігор.

Кадр з тізера гри. Фото: Youtube
Кадр з тізера гри. Фото: Youtube

BREAKING! У Hades 2 буде українська мова — текст і субтитри. Ми це зробили разом, друзі, своєю активністю! Huge thanks to @SupergiantGames from Ukranian gaming community! — написали у Twitter.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Користувачі потішилися з цього приводу, та пообіцяли придбати гру.

"Ну все, точно на старті куплю диск, як тільки випустять для пс5", "Тільки на PS треба уважно дивитися. Є випадки, коли в іграх на ПК присутня українська, а цій же грі на PS4/PS5 чомусь ні", "Додавайте гру до бажаного і не забудьте придбати за передзамовленням чи при релізі. Маємо виправдати сподівання розробників і видавців", "Обов'язково придбаю передзамовленням", "Ну, якби це була якась ааа гра тоді можна порадіти. А так з українців зіграє людей 100 і то 40% на рус", - написали потенційні гравці.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що економіка в кайф: як за допомогою ігор на ПК навчитися керувати власними фінансами.

Як повідомляв "Знай.ua" позбавитись подряпин на лобовому склі: декілька дієвих порад.

Також "Знай.ua" інформував що у Hogwarts Legacy знайшли Україну: незалежна з 1890 року.