Екран

Екран є одним з найбільш крихких елементів смартфона, особливо якщо він скляний. Найкращий спосіб захистити екран — наклеїти на нього захисне скло, яке повинно закривати всю передню панель смартфона. Навіть найменший скол у кутах екрана може призвести до того, що тріщина пошириться далі. Для збереження якості екрана не варто використовувати смартфон на максимальній яскравості, оскільки це призводить до вицвітання екрана.

Корпус

Щоб захистити корпус від подряпин і відколів, рекомендується використовувати чохол. Проте на корпусі є щонайменше 3 кнопки — увімкнення і дві клавіші гучності, які можуть вийти з ладу з часом. Не варто докладати великих зусиль, щоб відрегулювати гучність або ввімкнути / вимкнути пристрій, оскільки це може пошкодити кнопки. Якщо кнопки не реагують, то, можливо, смартфон просто підвис і сила натискання на кнопку ніяк не зможе вплинути на його роботу. Гнізда для зарядного пристрою і навушників необхідно підібрати з чохлом з гумовими заглушками, щоб уникнути потрапляння бруду всередину. Відкриті отвори під динамік і мікрофон потрібно регулярно очищувати, щоб уникнути потрапляння пилу та бруду всередину.

Камера

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Камера смартфона – це один з його найважливіших елементів, який потребує особливої уваги при догляді за пристроєм. При невдалому догляді за смартфоном, лінза камери може потерпіти значні пошкодження, що негативно позначиться на якості фото та відео.

Щоб захистити лінзу камери від подряпин і відбитків пальців, рекомендується використовувати захисні кейси зі спеціальними кришками для камери. Також важливо не розміщувати пристрій з камерою на грубих та нерівних поверхнях, щоб уникнути незрозумілих подряпин.

Отже, догляд за смартфоном – це не просто вибір правильного чохла та захисного скла. Щоб ваш пристрій довго служив, потрібно дотримуватися правил щодо користування та зберігання. Не забувайте про регулярне очищення та перевірку пристрою на наявність проблем.

Раніше ми розповідали: Артем Пивоваров грубо "віджав" у фаната телефон на концерті

Нагадуємо: Біженка поскаржилася на скупих німців

Також: Влад Шевченко з "Ліги сміху" розсмішив розмовою Байдена та Зеленського перед Великоднем та контрнаступом